The store will not work correctly when cookies are disabled.
Uw gegevens, Uw keuze
We hechten veel belang aan uw tevredenheid en voeren ons cookiebeheerbeleid met deze constante zorg uit. Door ze te aanvaarden, stelt u ons merk in staat u beter te begeleiden en met u mee te groeien.
Gebruik van cookies:
Om de goede werking van onze website te garanderen en uw aankoopervaring te verbeteren ;
Om ons verkeer te analyseren en de prestaties van onze website te optimaliseren ;
Om aangepaste inhoud voor te stellen die overeenstemt met uw interesses ;
U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op de link te klikken die toegankelijk is in ons beleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Voor meer informatie, klik hier.
Vanaf 3 jaar | Moeilijkheidsgraad: ★ | 30 min. bereiding en 2 uur rusten
De ingrediënten
U heeft hiervoor nodig:
Voor ongeveer 50 beignets:
500 g bloem
3 eieren
100 g poedersuiker
Een klein glas melk
80 g boter
1 zakje bakpoeder
En ook:
Het pedagogische +punt
FC xxxx - xxxxxxx - TextPedago
Het beslag maken:
Giet de bloem in een kom, voeg de melk toe en roer goed door. Voeg dan 3 eieren, de suiker, de gesmolten boter en het bakpoeder toe. Vermeng alles goed.
Maak een bol van het deeg en laat die 2 uur rusten op kamertemperatuur.
FC xxxxxx - xxxxxx - et1
FC xxxxxx - xxxxxx - et2
FC xxxxxx - xxxxxx - et3
FC xxxxxx - xxxxxx - et4
FC xxxxxx - xxxxxx - et5
FC xxxxxx - xxxxxx - et6
De beignets maken:
Verdeel de bol in 2 stukken om het deeg gemakkelijker te kunnen uitrollen. Bestrooi het werkblad met bloem en strooi ook wat op het deeg. Zo zal het niet aan de deegrol blijven kleven. Rol het deeg in alle richtingen uit tot het ongeveer 0,5 cm dik is. Snij het deeg in vierkanten of ruiten.
De beignets worden gebakken in de frituurpan. Neem ze eruit zodra ze goudkleurig worden. Leg ze op een schotel en bestrooi met poedersuiker.