Kokosnoot sneeuwballen

+ 2 jaar | Moeilijkheidsgraad:  ★★ | 8 uur rust + 15 minuten vormgeven

Benodigdheden

U heeft hiervoor nodig:

En ook:

Ciseaux


Plus Het pedagogische +punt

Motricité fine


Stappen

  • Meng in een grote kom 100 g geraspte kokos en de gezoete gecondenseerde melk tot een dikke pasta.
  • Zet het deeg een nacht opzij in de koelkast.
  • Vorm de volgende dag de balletjes door een kleine hoeveelheid deeg te nemen en in de palm van je hand te rollen.
  • Rol de balletjes in de resterende kokos.
  • Zodra de sneeuwballen gevormd zijn, zet je ze op het uiteinde van elk houten stokje en schik je ze in een pot.

En hier zijn heerlijke kokossneeuwballen om van te genieten! Kan in de koelkast bewaard worden.

  • FC xxxxxx - xxxxxx - et1
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et2
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et3
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et4
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et5
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et6
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et1
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et2
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et3
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et4

Een Wesco realisatie | www.nl-wesco-eshop.be

Onze selectie voor deze creative fiche

Mijn laatst geziene artikelen
.
Search engine powered by ElasticSuite