+ 2 jaar | Moeilijkheidsgraad:  ★★ | Voorbereiding: 30 minuten - koken: 15 minuten

De ingrediënten

U heeft hiervoor nodig:

  • 210 g tarwebloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 flinke snuf zout
  • 55 g kokosbloesemsuiker
  • 1 ei
  • 45 g hazelnootolie
  • 45 g melk
  • 60 g pure chocoladestukjes
  • hele hazelnoten
  • een beetje pure chocolade
  • een beetje witte marsepein
  • een theelepel chocoladepoeder

En ook:

CiseauxPinceau


 plus Het pedagogische +punt

Motricité fine


Stappen

  • oorbereiding: 30 minuten - koken: 15 minuten
  • Voeg het ei, de hazelnootolie en de melk toe. Meng tot een gladde massa en voeg dan de chocoladestukjes toe. Meng opnieuw.
  • Verwarm de oven voor op 180°. Verdeel het deeg in 7 stukken en vorm de koekjes. Druk met uw duim lichtjes in het midden, zodat u de chocoladechip na het bakken kunt plaatsen.
  • Bak gedurende 15 minuten. Laat afkoelen als het klaar is.
  • Smelt de chocolade en doop de noten erin. Leg een hazelnoot in het midden van elk koekje en laat opstijven.
  • Vorm ondertussen 14 kleine balletjes met de marsepein om de ogen van de spinnen te vormen.
  • Meng de rest van de marsepein met het chocoladepoeder met de hand, vorm er zeer dunne balletjes van en snijd doormidden om de spinnenpoten te vormen.
  • Maak heel kleine balletjes van het chocoladedeeg en leg ze in het midden van elk oog.
Deze heerlijke spinnen kunnen 4 dagen in de open lucht bewaard worden!
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et1
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et2
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et3
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et4
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et5
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et6
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et1
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et2
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et3
  • FC xxxxxx - xxxxxx - et4

Een Wesco realisatie | www.nl-wesco-eshop.be

Mijn laatst geziene artikelen
.
Search engine powered by ElasticSuite